top of page
Middel 3.png

Snik snik, de vakantie is al weer voorbij... Wij hebben enorm genoten van onze reis door Italië en Frankrijk, en zijn een beetje verliefd geworden op Piemonte. Want wat maken ze daar fantastische wijnen! Die moet je echt een keer geproefd hebben, wij hebben ze daar ook uitvoerig getest. Daarom halen we een stukje Italië naar Nederland toe, met een heerlijk Italiaans wijnpakket!

Italiaans wijnpakket

In samenwerking met Mantegazza Vini hebben wij het Italiaans wijnpakket voor je samengesteld. 3 wijnen uit het noorden van Italië. 2 uit Piemonte (uit Langhe en Asti) en 1 uit Veneto. Alle 3 voorgeproefd, en speciaal geselecteerd voor dit pakket. En door slim te selecteren -en een beetje korting- valt het hele pakket binnen het Wijnvadersbudget. Een mooi setje om de typische smaak van Noord-Italië te ontdekken! Proef je mee?

IMG_4389-1.JPEG

Wat er in het Italiaans wijnpakket zit?

Klik op de foto's voor de uitgebreide review op Instagram!

Het pakket is er in 2 varianten, met 3 of 6 flessen. De doos met 6 flessen wordt gratis naar je verstuurd!

1x Barbera d'Alba, 1x Moscabianca, 1x Nizza

€42,50 excl. verzendkosten

2x Barbera d'Alba, 2x Moscabianca, 2x Nizza

€85,00 incl. verzendkosten

Mantegazza Vini is dé groothandelaar voor bijzondere Italiaanse wijnen.

Mantegazza Vini levert niet zomaar wijn. Ze streven naar het leveren van unieke wijnen die je nergens anders kunt vinden. Daar maken we als Wijnvaders graag gebruik van!

 

Mantegazza Vini is gespecialiseerd in het leveren aan onder meer restaurants, bars en slijterijen. Maar als consument kun je er ook terecht. Dan zet je echt een unieke Italiaanse wijn op tafel. En daar worden wij dan weer blij van!

Logo.png
bottom of page